Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Magunkról

2004 óta foglalkozunk gyermekruha kereskedelemmel. Ezen a piacon tömérdek szereplő van. Sok magyar  gyerekruha készítővel illetve importőrrel kapcsolatban. Viszont mindig szem előtt tartottuk, hogy a magyar könnyűipar termékei felé fenntartsuk a keresletet illetve növeljük azt, amennyire lehetséges. Sok részletből áll egy-egy ruha elkészítése, és sok ember dolgozik azon, hogy megfelelő minőségű legyen a magyar termék. A hosszú folyamat, mely a ruha megszületését eredményezi a dizájnerrel kezdődik. Ő megtervezi a ruha fazonját, színét, az esetleges díszítést, kiválasztja az anyagot vagy anyagokat, illetve a kiegészítőket (cérna, gomb, cipzár stb.). A szabó elkészíti a megfelelő sablonokat, majd kiszabja a ruha részeit. Mielőtt összeállítanák a darabokat, a terveknek megfelelően a kiszabott darabot, vagy darabokat el kell vinni a hímzőhöz vagy filmnyomóhoz. Majd a már mintával „ékesített” ruhaelemeket a varrónő összevarrja. Ez a kis összefoglaló csak nagy vonalakban írta le mennyi munka, öröm, aggódás van az elkészült ruhák mögött.

Az elmúlt évek alatt sokat változtak a vásárlási szokások. Ennek hatására született meg Webáruházunk.

Azon dolgozunk, hogy a legmegfelelőbb gyerekruha termékeket tudjuk kínálatunkban felsorakoztatni. A kereslet mértékében széles választékot biztosítunk, hogy mindenki a legjobb döntést hozhassa meg egy-egy termék kiválasztásakor. Azt is szeretnénk, ha a gyerekek jól éreznék magukat a nekik vásárolt ruhákban, ezért figyelünk a ruhák agyagösszetételére és minőségére. Odafigyelünk a jó ár-érték arányra, szem előtt tartva a színvonalat.

Az internetes vásárlás adta bizalmatlanságot és bizonytalanságot szeretnénk felszámolni. Ennek érdekében megteszünk mindent, hogy a bizalom megszülessen felénk. Az első vásárlás a legkülönlegesebb, hisz előre megkapjuk a bizalmat, ezért mi is különös gonddal foglalkozunk az első alkalommal vásárlókkal. A bizalmat nemcsak elnyerni akarjuk, de meg is szeretnénk tartani azt. Ennek érdekében nagy figyelmet szentelünk minden egyes megrendelésnek.

Folyamatosan dolgozunk a webáruház kialakításán, hogy azt minél célirányosabban lehessen használni, illetve mindenki által áttekinthető, és könnyen kezelhető legyen.

Várjuk az ötleteket, és a visszajelzéseket! Minden kritikát szívesen fogadunk, hisz ebből tudunk építkezni.

Fontos számunkra a precizitás, a tökéletességre törekszünk. Eléréséhez pedig tükörre van szükségünk, hogy lássuk a hibáinkat. Ezt a tükröt kérjük, tartsák elénk, hogy jobbá, és sokak, vagy akár mindenki legnagyobb megelégedésére szolgáljon a tevékenységünk.

Folyamatosan teszteljük az újításokat, hogy a hozzánk betérőknek minél ideálisabb környezetet teremtsünk.

 

Miért érdemes új gyerekruhát vásárolni?

Talán egy nem idevalónak gondolt példával rukkolok elő, de elég érzékletesnek gondolom ahhoz, hogy az új és használt termékeket szembe állítsam egymással.

Első gyermekem születése után vásároltam egy – akkor drágának mondott – esernyő babakocsit kb. 30.000,- forintért. Egy ismerősöm, mondá, majd ő megmutatja nekem, hogyan lehet ezt olcsóbban csinálni, és vásárolt használtan, egy szintén esernyő babakocsit 8.000,- forintért. Majd eltelt 6-7 hónap és másikat kellett neki vásárolni, ismét a használt mellett döntött. A harmadikat pedig már a gyerek nőtte ki, csak ezért nem kellett többet vennie. Ekkor megjegyezte: „Még mindig kevesebből hoztam ki, és nem is kellett egyszerre kifizetnem.” Csak a második gyermeknél jött rá, hogy én még mindig azt az egy babakocsit használom, ő pedig, ki tudja hányadikat vette már meg.

Felteszem a kérdést: Megéri-e a pillanatnyi öröm, hogy harmad-, vagy negyed áron jutottunk egy-két termékhez, a későbbi csalódást, hogy újabb és újabb időt, és pénzt kell fordítanunk egy másik áru keresésére, megvételére?

A használt ruháknál előfordulhat, hogy akár 1 nap, 1 hét elteltével is elkezd foszlani az anyag, vagy a varrás. Pont akkor érte el a „végkimerülés”. Ezen holmik vásárlása esetén nem ír elő garanciális időt a törvény, tehát nem lehet visszacserélni 1 nap, 1 hét, 1 hónap után. Az új termékekre vonatkozik szavatossági idő, mivel az új termékektől elvárható, hogy nem menjen szét az anyag, a varrás ne szakadjon el 1 nap, 1 hét, 1 hónap után.

A ruhákat többnyire 30-40 C fokon kell mosni, hogy megőrizze alakján az anyag, illetve, hogy a minta is eredeti formájában maradjon. Viszont ezen a hőfokon nem pusztulnak el a baktériumok, tehát egy használt ruhával más ember/gyermek baktériumait vesszük magunkra. Ezt is érdemes szem előtt tartani.

 

Fashion4kids