Termékek Menü

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Kibocsátási és beváltási szabályok

Az Invest-Fashion Kft. saját hatáskörében 2016 márciusától Ajándékutalványokat, kuponokat bocsát ki különböző címletekben. Az utalványok promóciókhoz, nyereményjátékokhoz kapcsolódóan kerülnek forgalomba. A beváltáshoz kuponkód szükséges. A kuponok lehetnek egyediek, és tömegesek. A egyedi kuponok kódjait kizárólag azon ügyfelünknek adjuk ki, aki az adott promócióban rész vesz illetve egy-egy nyereményjáték végén nyertesként kisorsolásra kerül.  A tömegesen kibocsátott ajándékutalványok kódjait mindenki számára elérhetővé tesszük. A promóciók külön vannak/lesznek meghirdetve, a beváltható utalványok értékével együtt, illetve minden kibocsátásra külön szabályzat készül, mely tartalmazza a kupon értékét, fix, vagy százalékos formában, a beváltási értéket, és a beválhatóság idejét.

Az ajándékutalványok a www.fahion4kids.hu  webáruházban válthatók be. Az egyedi utalványokhoz tartozó egyedi kódot a webáruházban, regisztrációkor megadott email címre küldjük el. A regisztrációt honlapunk jobb felső sarkában lévő „Regisztráció” feliratra kattintva lehet megtenni.

Az ajándékutalványok beváltási paramétereit (kód, felhasználási határidő, érték) a kiküldött email tartalmazza, azt átkérni más email címre nem lehet, ezért  kérjük kizárólag élő és használható email címmel regisztráljon mindenki. A kapott utalványok nem átruházhatók.

Az utalványon szereplő összeg egy vásárlás alkalmával teljes értékben használható fel. Amennyiben beváltási értékhatár is meg van állapítva a beváltható kuponhoz, úgy azt is tartalmazza a kiküldött email. A végösszegből kerül levonásra az utalvány értéke. Egy kód csak egyszer használható fel.

A beváltás menete a következő:

1.     Egyedi kódnál be kell jelentkezni a webáruházba, mivel ahhoz az email címhez kötött a kupon beváltása, mely a regisztrációban szerepel. 

2.     A rendelni kívánt termékeket a kosárba kell tenni. A rendelés összege látható és ellenőrizhető a jobb felső sarokban lévő KOSÁR ablakban.

3.     A vásárlás befejeztével, a KOSÁR ablakra vagy a lenyíló menü MEGTEKINTÉS gombjára kell kattintani. Ekkor a KOSÁR oldalra kerül a vásárló.

4.     A kiválasztott termékek képei alatt található a Kupon beváltása rész, itt be kell írni a kapott kódot, majd a BEVÁLTÁS gombra kell kattintani. Ekkor a program, ha minden kritérium megfelelő (egyedi kódnál bejelentkezés azzal az email címmel amelyre a kupon érkezett; megfelelő kosárérték, ha meg van határozva a kupon beváltásához; helyes kód; beváltási határidőn belüli felhasználás) levonja a kupon összegét a bruttó vásárlási értékből.

5.     Ezután a TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombra kattintva, a Pénztár oldalra kerül a vevő. Itt a tömeges kupon beváltásánál lehet dönteni, a regisztráció és az anélküli vásárlás között. Majd kitöltve a szállítási adatokat, a többi menüponton keresztül, ki lehet választani a szállítási, és fizetési módot. A szállítási költség a levonás után megmaradt fizetendő végösszeg után számolódik. Ezután befejezve a vásárlási folyamatot el kell fogadni a Vásárlási feltételeket, a kis négyzetbe kattintva, és a MEGRENDELÉS gombra klikkelve befejeződött a vásárlás.

Közzétéve: 2016. április 19.

Fashion4kids

Tartalomhoz tartozó címkék: egyeb inform hasznos tudni