Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Garancia

Garanciát adunk minden termékre, az alábbiak alapján:

Amennyiben a termékek nem várható módon, hordásra alkalmatlanná válnak, a szavatossági időn belül, úgy ez az előzőekben az Ügyfélszolgálat pontnál leírt elérhetőségeinken, írásban, telefonon jelezhető. Kérjük, visszaküldéskor írásban pontosan megjelölni a hiba mibenlétét. A termék megérkezését követően válasz levélben megírjuk, hogyan orvosoljuk a problémát, pl. csere vagy javítás, ha egyikre sincs módunk, visszatérítjük a termék árát, de élhet a vevő a levásárlás lehetőségével is.

Az esetben, ha a termék mérete nem felel meg, lehetőség van cserére. Ilyenkor a cserébe kért termék elküldésekor felmerülő szállítási költséget kiszámlázzuk, mivel nemcsak a termék mérete, de annak pontosan lemért paraméterei is fel vannak tüntetve a termék mellett, így lehetőség van a pontos méret megrendelésére. Csere esetén csak a sérülésmentes, és eredeti állapotban lévő terméket tudjuk visszavenni. Ebbe nem tartozik bele a külső papírcsomagolás, de lehetőség szerint a sértetlen nejloncsomagolás legyen az áru mellé téve. Az áru, és kellékei, valamint a beazonosításra szolgáló címkék, sértetlensége a feltétele a visszavételnek. Csereigény esetén a terméket nem lehet használatba venni. Nem minősül használatba vételnek a ruha felpróbálása, de a hordása, utcán való viselése már annak számít. Nem tudjuk cserélni az átvétel után megsérült, bepiszkolódott termékeket. Kérjük, próba során legyenek elővigyázatosak, hogy ne sérüljön a ruha, vagy a kellékei, illetve ne piszkolódjon. Bizonyos foltok pl. csoki, gyümölcs-, zöldségfoltok, stb. nem tisztíthatók, ezért nem tudjuk a bekoszolódott ruhát visszavenni, cserélni.

 A visszaküldött csomaghoz mellékelt levélben le kell írni, milyen cserét szeretne a vevő, ezt az áru kézhezvételétől számítottan 8 napon belül teheti meg. Csere kérése előtt mindenképpen egyeztetésre van szükség, hogy van-e raktáron a cserébe kért termék. Amennyiben a rendelés futárszolgálatnak történő átadása előtt érkezik a lemondást, vagy cserét tartalmazó levél, email, úgy minden további nélkül sztornózzuk a megrendelést illetve cseréljük a rendelt terméket. Telefonon csak a szándékot tudjuk elfogadni, a tényleges módosítást írásban kérjük. Nincs sztornó, vagy egyéb költség az ily módon visszamondott megrendelésekre, vagy cserékre, viszont megspórolható a visszaküldés költsége. A személyesen átvett árukra nem vonatkozik az elállási jog, mivel minden esetben van mód a tételes átvételre, és a termékek megtekintésére, ilyenkor nem zárt csomagban adjuk át a termékeket, tehát lehetőség van az azonnali elállásra, illetve termék cserére, vagyis megtekintett, és elfogadott állapotban történik az vásárlás.

Fashion4kids