Termékek Menü

Adatkezelési szabályzat

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ÁSZF 3.sz. melléklete

I. Bevezető rész

Cégnév: Invest-Fashion Kereskedelmi Kft.

Székhely: 1117 Budapest, Nándorfejérvári út 1.

Adószám: 24763134-1-43

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-181036

Bejegyző hatóság:  Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

E-mail: fashion4kids@t-online.hu

Adatvédelmi tisztviselő: Patkó Zsuzsanna

Tevékenységet bejegyző hatóság: Bp. Főváros XI. ker. Újbuda Polg.m. Hiv.

Ezen hatóság elérhetősége: XI. ker. Budapest, Bocskai út 39-41. Tel.: 3724-593

Tevékenység nyilvántartási szám: 3912-1-B/2013

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-71688/2013

Számunkra fontos ügyfeleink, vásárlóink személyes adatainak védelme. Az új európai uniós szabályozás életbelépésével módosítottuk felhasználási feltételeinket, valamint felkészültünk arra, hogy az új szabályozásnak megfelelően gyűjtsük, használjuk és védjük a személyes adatokat.

 

II. Részletező rész

Az Invest-Fashion Kft. az ügyfelek, vásárlók által megadott adatokat kizárólag a megrendelés egyeztetése, és pontos teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevélre feliratkozottaknál hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében működik közre, pl. futárszolgálat. A rendelések teljesítése végett közreműködő partner az Invest-Fashion Kft.-től kapott adatokat kizárólag a csomagok címzetthez való eljuttatása végett jogosult felhasználni, más célból nem használhatja a kapott adatokat, illetve harmadik fél részére továbbadni sem jogosult.

 

III. Záró rész

Az adatok kezelésekor az Információs önrendelkezési jog és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően, valamint az Európai Parlament új, 2016/679/EU számú, adatvédelmi szabálya, az Általános Adatvédelmi Rendelet (General Data Protection Regulation, GDPR) szerint járunk el.